Activiteiten

Het Paradijsje

Het Paradijsje staat voor deze kernwaarden

Jezelf kunnen zijn

Gezelligheid

Persoonlijke aandacht

Respect

(Emotionele) veiligheid

Leren door te spelen!

Flexibel en betrouwbaar

Kleinschalig, huiselijke sfeer

Structuur en regelmaat

Persoonlijke en sociale ontwikkeling

Normen en waarden overdragen

Samenwerken, elkaar helpen

We gaan graag met elkaar op pad...

Naar buiten: naar het park om de eendjes te voeren, naar een speeltuintje in de buurt, naar de kinderboerderij of naar de bibliotheek. Buiten ontdekken wat de seizoenen te bieden hebben, welke diertjes, plantjes en bomen we allemaal zien. In de bibliotheek lezen we samen boekjes en spelen we gezellig samen.

Binnen zijn er ook genoeg activiteiten bedenken: spelletjes doen, boekjes lezen, tekenen, verven, kleien, of gewoon lekker zelf spelen. Soms wordt er een werkje voorbereid met een bepaald thema: herfst, lente, zomer, Valentijn, vader-/Moederdag etc.

In de tuin is er voldoende uitdaging: lekker rennen, klimmen, springen, schommelen, voetballen of gezamenlijke spelletjes doen. Met lekker weer wordt er regelmatig ‘gepicknickt’ in de tuin of in de buurt.

Contact opnemen

Hier treft u de praktische informatie...

Individuele aandacht besteden aan kinderen vind ik belangrijk. Ik respecteer de eigen persoonlijkheid van uw kind omdat elk kind anders is en kan het beste op een bij hem/haar passende manier benaderd worden.

Recensies over Inez Floor en Het Paradijsje

Arnd-Jan
Arnd-Jan vader Romee

"Wat ik zo fijn ervaar bij Inez en Het Paradijsje is hoe betrokken ze bij kind én ouder is. Ze biedt echt een soort extra thuis voor ons kind. Je merkt de liefde die ze heeft voor je kind, daardoor kan ik mijn dochter met een gerust hart bij haar brengen. Ze is in goede handen."

Vera
Vera moeder Lisa

"Wat wij erg fijn vinden bij Inez, is dat ze structuur en regelmaat biedt aan de kindjes. Ze onderneemt daarnaast leuke en leerzame dingen.

Inez staat er voor open om mee te denken in oplossingen wanneer er bijvoorbeeld extra opvang nodig is.

Onze dochter gaat met plezier naar Inez toe!"

Hannelies
Hannelies moeder Romee

"Romee was bijna het eerst kindje bij Inez en wat was het fijn om haar vanaf 10 weken te brengen. Het was direct  vertrouwd, Inez is professioneel, neemt ouders serieus en kijkt echt naar wat een kindje nodig heeft. Inez overlegd met de ouders als er dingen voorkomen die lastig zijn voor de kindjes.

Inez doet veel leuke dingen met de kindjes, is actief, is veel bezig met de ontwikkeling en motoriek.
Romee gaat er altijd met plezier naar toe en wat is het fijn dat Romee daar van 0-4 jaar mag verblijven."
Marieke
Marieke moeder Florine

"Inez is een hele lieve, enthousiaste en actieve gastouder. Je hoeft niet bang te zijn dat de kinderen alleen maar tv kijken. Elke dag maakt ze weer leuke plannen. Is het geen weer voor de speeltuin dan wordt het de bieb. Lekker thuis knutselen of bakken doet ze ook vaak. 

De kinderen staan bij haar op nummer 1. Zij mogen zijn, wie ze willen zijn. Inez leert de kinderen ook veel, bijvoorbeeld samen spelen, ruzietjes samen oplossen en geeft ze waarde en normen mee. Wij willen niemand anders meer!"
Petra
Petra Gastouderbureau Fijn

"Inez is één van onze FIJNe toppers!

Ze is niet alleen lief en zorgzaam, maar ook ondernemend en actief met de kinderen, zowel binnen als buiten.

Inez is het voorbeeld dat gastouderopvang op professionele wijze uitgevoerd kan worden en kinderen optimaal begeleid en gestimuleerd worden in hun ontwikkeling.

En dat allemaal in een liefdevolle, rustige huiselijke setting.

Gastouderbureau FIJN is er dan ook trots op om met Inez te mogen en kunnen samenwerken!"

Roelie
Roelie Gastouderbureau Bijdehand

"Wat zijn we blij met Inez!
Een lieve, vrolijke gastouder met een heldere visie op de ontwikkeling van de kinderen en een professionele aanpak. De kinderen krijgen alle aandacht en begeleiding die ze nodig hebben in een schone en veilige omgeving. Speelgoed en activiteiten stemt ze af op de behoefte en het niveau van de kinderen. Echt een topgastouder waarmee Gastouderbureau Bij de hand graag samenwerkt."