Het-Paradijsje-Gastouder-Apeldoorn-Even-Voorstellen-1

Inez Floor van Het Paradijsje en haar Visie...

‘Het Paradijsje’ is gevestigd in Apeldoorn, in een eengezinswoning met een kindvriendelijke tuin en in een buurt van parken en speeltuinen. Gastouderopvang bij Inez speelt hiermee in op de toenemende vraag van ouders: professionele, liefdevolle, flexibele en kleinschalige opvang met veel persoonlijke aandacht, dat is mijn motto.

Het Paradijsje staat voor deze kernwaarden

Jezelf kunnen zijn

Gezelligheid

Persoonlijke aandacht

Respect

(Emotionele) veiligheid

Leren door te spelen!

Flexibel en betrouwbaar

Kleinschalig, huiselijke sfeer

Structuur en regelmaat

Persoonlijke en sociale ontwikkeling

Normen en waarden overdragen

Samenwerken, elkaar helpen

Het belang van het kind staat centraal...

Individuele aandacht besteden aan kinderen vind ik belangrijk. Ik respecteer de eigen persoonlijkheid van uw kind omdat elk kind anders is en kan het beste op een bij hem/haar passende manier benaderd worden. Wat ik ook belangrijk vind, is dat een kind zichzelf en anderen leert respecteren. Respect voor elkaar hebben met als basisregel “Wat jij niet wil dat jou geschiedt, doe dit ook bij een ander niet”. Ook vind ik het essentieel dat u als ouder uw kind met een gerust hart bij mij achter kunt laten. Ik probeer kinderen het gevoel te geven dat ze welkom zijn en dat het kind zich thuis voelt. Om dat te realiseren doe ik gedurende de dag activiteiten die goed aansluiten op het niveau en de beleving van uw kind.

Behalve activiteiten zoals samen naar het park gaan, naar de speeltuin of bibliotheek, boekjes lezen, tekenen en kleuren, buiten spelen in de tuin en knutselen krijgen de kinderen ook veel gelegenheid om vrij te spelen. Zo kunnen ze zelf het speelgoed uitkiezen dat hen op dat moment het meest aanspreekt en waar hun interesse naar uitgaat.

Hier treft u de praktische informatie...

Individuele aandacht besteden aan kinderen vind ik belangrijk. Ik respecteer de eigen persoonlijkheid van uw kind omdat elk kind anders is en kan het beste op een bij hem/haar passende manier benaderd worden.

Contact opnemen

Recensies over Inez Floor en Het Paradijsje

Arnd-Jan
Arnd-Jan vader Romee

"Wat ik zo fijn ervaar bij Inez en Het Paradijsje is hoe betrokken ze bij kind én ouder is. Ze biedt echt een soort extra thuis voor ons kind. Je merkt de liefde die ze heeft voor je kind, daardoor kan ik mijn dochter met een gerust hart bij haar brengen. Ze is in goede handen."

Vera
Vera moeder Lisa

"Wat wij erg fijn vinden bij Inez, is dat ze structuur en regelmaat biedt aan de kindjes. Ze onderneemt daarnaast leuke en leerzame dingen.

Inez staat er voor open om mee te denken in oplossingen wanneer er bijvoorbeeld extra opvang nodig is.

Onze dochter gaat met plezier naar Inez toe!"

Hannelies
Hannelies moeder Romee

"Romee was bijna het eerst kindje bij Inez en wat was het fijn om haar vanaf 10 weken te brengen. Het was direct  vertrouwd, Inez is professioneel, neemt ouders serieus en kijkt echt naar wat een kindje nodig heeft. Inez overlegd met de ouders als er dingen voorkomen die lastig zijn voor de kindjes.

Inez doet veel leuke dingen met de kindjes, is actief, is veel bezig met de ontwikkeling en motoriek.
Romee gaat er altijd met plezier naar toe en wat is het fijn dat Romee daar van 0-4 jaar mag verblijven."
Marieke
Marieke moeder Florine

"Inez is een hele lieve, enthousiaste en actieve gastouder. Je hoeft niet bang te zijn dat de kinderen alleen maar tv kijken. Elke dag maakt ze weer leuke plannen. Is het geen weer voor de speeltuin dan wordt het de bieb. Lekker thuis knutselen of bakken doet ze ook vaak. 

De kinderen staan bij haar op nummer 1. Zij mogen zijn, wie ze willen zijn. Inez leert de kinderen ook veel, bijvoorbeeld samen spelen, ruzietjes samen oplossen en geeft ze waarde en normen mee. Wij willen niemand anders meer!"
Petra
Petra Gastouderbureau Fijn

"Inez is één van onze FIJNe toppers!

Ze is niet alleen lief en zorgzaam, maar ook ondernemend en actief met de kinderen, zowel binnen als buiten.

Inez is het voorbeeld dat gastouderopvang op professionele wijze uitgevoerd kan worden en kinderen optimaal begeleid en gestimuleerd worden in hun ontwikkeling.

En dat allemaal in een liefdevolle, rustige huiselijke setting.

Gastouderbureau FIJN is er dan ook trots op om met Inez te mogen en kunnen samenwerken!"

Roelie
Roelie Gastouderbureau Bijdehand

"Wat zijn we blij met Inez!
Een lieve, vrolijke gastouder met een heldere visie op de ontwikkeling van de kinderen en een professionele aanpak. De kinderen krijgen alle aandacht en begeleiding die ze nodig hebben in een schone en veilige omgeving. Speelgoed en activiteiten stemt ze af op de behoefte en het niveau van de kinderen. Echt een topgastouder waarmee Gastouderbureau Bij de hand graag samenwerkt."